Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Kaposvár, Belváros
#6706885
23.5 millió Ft
Alapterület 52 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet 4. emelet

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Konvektor
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kaposvár városközpontjában a Fő utcán eladó egy 52,5 m2-s, 2 szoba + erkélyes téglalakás, garázzsal, és AKÁR CSALÁDI HÁZRA IS CSERÉLHETŐ !!

Kaposvár Fő utcájában, városközponthoz közel, kínálunk eladásra egy vonzó lehetőséget. Ez a tégla lakás ideális választás kisebb családoknak, fiataloknak és befektetőknek egyaránt. Az ingatlan mérete 52,5 m2, mely magában foglalja két hálószobát, egy fürdőszobát, egy kellemes erkélyt, valamint egy kényelmes konyhát.

A 4. emeleten található lakás konvektoros gáz fűtéssel rendelkezik, így mindig kellemes hőmérsékletet biztosít. Az ablakok redőnyökkel felszereltek, így a lakásban mindig kellemes fényviszonyok teremthetők. Emellett egy modern hűtő-fűtő Split klíma is beépítésre került, így az év minden szakában kellemes hőmérsékletet lehet biztosítani.

A lakás állapota közepes, 2011-ben kisebb felújításokon esett át, így az új tulajdonosnak csak apróbb esztétikai javításokra lesz szüksége, hogy otthonos hangulatot teremtsen. A helyiségek elrendezése optimális, kényelmes életteret biztosítva a lakók számára. Az ingatlanhoz tartozik bizonyos feltételekkel GARÁZS használati joga is, ezáltal praktikus tárolási megoldásokat nyújtva.

Az extrák között kiemelendő az ingyenes gépkocsi beállási lehetőség a társasház zárt udvarába, valamint a saját erkély, mely lehetőséget biztosít a friss levegőn való pihenésre. A lakáshoz tartozik egy NAGYMÉRETŰ ZÁRHATÓ SAJÁT TÁROLÓ, melyben akár több kerékpár is tárolható. 

Csere lehetséges családi házra mely Kaposváron vagy annak 15 km-es körzetében található !!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 23,5 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_teglalakas_Kaposvar/6706885/

Azonosító: E-190

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Kapcsolat

Oláh Miklós

Ügyvezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter